Opis forum
Zróbcie także warlock star, każdemu się to przyda, najlepiej jakbyście odwalili mape podobną do tej oryginalnej, oczywiście nie da się umieścić na ots wszystkiego z rl tibi ale moglibyście się postarać stworzyć naprawdę ciekawą mape z wieloma ukrytymi questami i expowiskami na które natknąć się może tylko prawdziwy podróżnik ^.^ Powinna być tak dopracowana by było na niej jak najmniej bugów itp. Można by też było umieścić więcej nowych potworków np. Juggernout itp.
tak mozna,,, po dluzszej robocie
ja robie mape.. i jak narazie jest baardzo duza bo gm'mem jest mi trudno rpzejsc z 1 do 2 miesjca a jeszcze nie skonczylem
ale jest spoks jest tak dokladna jak ksiazka opisujace kubek lezacy na stole
Hehe... To tak
Server ogólnikowo jest spoczko, bo jest fajny exp, fast atk, no i loocik spory ^^ Jednak Devil obiecał nowe mapy i nie moge się ich doczekąc. Wczoraj był test i mapka okazałą się być fajna, dlatego czekam aż nareszcie wejdzie w życie Frugo staraj się
Hmmmm....Ukryte questy w rl tibi wydaja mi sie denne bo latwo je rozwiazac...jedyny fajny quest to jest dreamer challange quest ;] Tak....zagadki...bedzie ich duzo bo sam bede je robil....np.kto by wpadl ze gdy 8 osub jednoczesnie kliknie w 1 miejsce(niepowiem jakie xD) to pojawia sie tam teleport..... xD
Zielony
Servwrek jest super szczegulnie nowa mapka a poza ty jest Duzo domkuw pa
Zielony
Devil OTS jest fajny jak cos nie wiecie mozwcie sie mnie pytac na prive, ale nieza duzo ludzi bo mi sie bedzie mieszc a tak poza tym na tym ots jest duzo ludzi i jest fajnie
Dla mnie to najfajniejszy OTS .
.........................................................................................................................................................................................................................................Name:Pikena Cornelia Pseudo:Corny lvl:106
narq pozdro
ots nie jest super tylko mega hiper super
A gm to super spoko koles
jakby byl troche starszy i jakbym go znala to pewnie bym sie w nim zakochala