Opis forum
Ots jest spoko ale chcialabym zeby byly jakies nowe potworki na mapie (dostępne) bo po co maja byc np.Upiory tak jak teraz a Gm muwi ze napewno ich nikt nie zjadzie? sa one niedostępne (to po co one sa?)
I wiencej orch a tak po za tym to spoko ots. Pozdro dla qmpli z OtS
ten serwer jest fajny ale sa 2 minusy
1. malo respow
2. debugi
@Edit by Dev~
Heh...Trzeba przyznac ze w ostatnim czasi byly debugi ~~BO TEN DEBIL GM SLIWA SIE BAWIL I NAROBIL~~
ale on teraz zadko gra to debugow tyle niebedzie -.-
Zielony
Ots jest spoko nie moge sie doczekac nowej mapki. Będzie troche więcej Expa niż teraz na Demony i na Hero i z powrotem
Ps:Weżcie nie zabijajcie Maciosa Ziooma bo to noobek i chodzi z carlinem i brass legami
Aktualnie ja tworze... Niestety przepraszam ale tworzenie SUPER DOKLADNEJ I SUPER WYPASIONEJ mapy nie jest proste i szybkie... z Gory Thx za Cierpliwosc
[Mapa => 2 miasta , duzy lad , 3 groty trolli i mino , grota larv , Cmentarz ( skeleton DS, Wampire i Necros ) i kilka jeszcze miejsc ]
HAHAHA Frugo to mnie ubawiles <lol2>
ja sam mam zamiar zrobic 3 miasta to wiesz xD chce zrobic jeszcze miasto : Tiquande,Kazz,Snake City i moze jeszcze 1 miasto ludzi....Chce ta mapa wykozystac na maximum ...Ah i Frugo nierob tych miast co mowilem wyzej xD
Zielony
Ten ots jest najlepszym otsem na jakim grałem. JEST COOL !!! ;)xD
@up
Niespamujcie ludzie ! Prosze....
A z mapka to musisz gadac z frugo...ja tylko robie edron i demony :]
A co do pustyni....mam zamiar zrobic 2 wyspy pustynne (polwysep bez pacc i wyspa dla pacc)
Ten polwysep to bedzie 1 z niewielu miejsc gdzie bez pacc beda demony
:]