Opis forum
Można powiedzieć, że razem z Devil'em zrobiłęm stronę o naszym Ots'ie ^^ Każdy chętny (za zgodą Devil'a) będzie mógł coś do tej stronki dorabiać
Aha... Zrobiłem ją poto, aby reklamować accmakera i Ots, bo accmaker'a czasami ludzie nie eynajdą w googlach, a stronkę czemu nie
Dobra nie będę się rozpisywał za bardzo, więc oto link: www.devil-ots.go.pl (Musze coś zrobić z tymi reklamami
@Frugo
Zrób tło. Jakieś jasne i najlepij pod to logo
@Topic
Aha... Po dodaniu loga okazuje się, że logo jest za duże Devil będziesz musiał zmniejszyć. Aha... Dodałem nową skórkę i inny alias www.devil-ots.prv.pl tunie wyskakuje po 2 reklamy
www.xt.pl daje jakieś ferelne aliasy ^^
@edit
Kurcze Musze na nowo strone robić
Ale dzisiaj zerobie, i na inną skórke ^^ bo ta co teraz była jest starsznie głupia, bo daje 2 reklamy lycos ;/
Ostatnio edytowany przez Fox (2007-02-20 14:55:35)
o kurde jakie logo... ja piernicze bardziej rozpixelowac sie nei dalo ... pod to tlo powaidasz ??
zaraz bedzioe
chmm.. widze strone i mysle... po mysleniu dochodze do wnbiosku ze... ZAL.... wejze wstaw to co bylo wczesniej... propomnuje bys mi wyslal to co bylo.. a ja z tego zrobie ci bajer... i nei bedzie problemu ladnie graficznie wypasnie... czarno szare wypasne logo
:d i bedize no problem bo tak to mozes sie z tym meczyc i nigdy nie dojeziesz do wyniku.... no albo ze jestes dobry z tego co robisz... ale jak widze po tym tle to nei zabardzo
Pozdro
czekam na stare logo ..
Bye
//Devil
Moderator spamuje? Frugo prosze cie....No ale cuz...kazdemu moze sie zdazyc xD
Po pierwsze to logo zrobił Devil.
PO drugie teraz bedzie inna skora, bo ta co teraz jest jest do chrzanu, bo robi dwie reklamowki :O
Po trzecie daj mi sowje gg
@Edit
Zrobiłęm już new strone z new skorką Na niej lepij widać logo (odrobinkę
) www.devil-ots.prv.pl Alias ten sam xD
Ostatnio edytowany przez Fox (2007-02-20 20:55:26)
Zielony
Mi sie stronka podoba ale logo jest nieładne i troche zaduże! Ktokolwiek to robil niech postara sie to poprawc w jak nakrutszym czasie żeby nasza strona fajnie wygladala!
Zielony
Fajna stronka devil ots'a!