Opis forum
Zielony
~~~~~~~~~~~~~tutaj każdy może się przedstawić i opowiedzieć cos o sobie~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No to ja zaczne.
Nazywam się Piotrek. Lubię sport i motoryzację. Lubię grać w Tibie, a najbardziej na tym otsie i na ots zgierz. Tylko szkoda bo od miesiąca Zgierz nie działa. Mieszkam w Stalowej Woli na Podkarpaciu. Lubię jeździć na nartach.
nazywam sie Monika jestem z przeworska kocham grac w tibie lubie 2 ots'y ten i taki jeden przeworsk lezy niedaleko rzeszowa na podkarpaciu mam 14 latek
Nazywam sie Bogusz mam 11 lat lubie :robic otsa,grac na nim (lol?),robic stronke,robic mape,robic kody c++,wnerwiac ochroniazy i innych robotnikow <lol2>.Mieszkam w Gliwicach na Slasku niedaleko Katowic.
Nazywam się Łukasz, Mam 16 lat, chodze do technikum informatycznego, a powód z jakiego tu gram to oczywiście wspieranie admina ^^ Uwielbiam słuchać punk-rocka i metallu, ulubione zespoły: offspring, linkin park, trapt, iron maiden -.^
Gry mmorpg są całym moim życiem, w tibie gram dla zabawy, raczej nie pochłania całego mojego czasu, wole zagrać w co innego np. w lineage 2. Posiedze tu z wami jakieś 2 tyg i spadam ale na forum zostane:)
Ja jestem Frugo wolaja na mnie Pogo... w grach mam Hexagon badz Draxonist mam malo lat 16
slucham TeChNo , PuNk-Rocka , metalu ( Papa roach , SOAD itp a co do techno to KLUBBING TECHNO ... ) Gram w tibie 4 fun... chodze do technikum informatycznego.. w infie ciagnie mnie wsyztko szczegulnie sieci , oprogramowanie ( narazie przystopowalem ) i grafika ( to przedewszytkim ) ... jestem osoba ktora lubi ludzi ktorzy wiedza co chca... jestme sympatyczny mozna ze mna o wsyztkim pogadac... bardzo lubie pomagac ludzioom gdyz kazdy potrzebuje pomocy nikt w koncu nie jest doskonaly i kazdy potrzeuje uwagi... ( tylko kurwa czemu ja nigdy nie moge jej dostac [ chodzi mi o rodzine i kolegow z podworka
]
) Wlasciwie jesli ktos cos chce do mnei napsiac bo ma jakis problem ( kazdy ale specjalizuje sie w sprawach Miłosnych ) moje gg to gg:7196229
... a teraz calkiem z innej beczki.. czuje sie jak bym bral udzial w miss polonia 2009
?? bo tak sie rozpisalem
aha no i pokoj
Frugo bracie:D Nie dość ,że masz tyle samo latek to jeszcze do infy chodzisz, ja raczej bardziej zajmuje się programowaniem. Więc kumple mogą do mnie mówić Grallu, zazwyczaj moje nicki w grach to: Kharim, Cornellius, Morpharg, może ktoś kiedyś o mnie słyszał
Nie ma imienia jestem bez imienny .... a tak na serjo Mateusz mam na imie .
ostatnio kumple sie ze mna smieja i mowia mi pogosoft
bo miarzdze ich na infie
kurde dobra... ide do szkolki zara bo ejst 8:10
Zielony
Jestem Rafał mam 13 lat lubie grac w otsy a szczegulnie te w ktorych jestem kims waznym. Jezeli czegos sie uczepie to musze dopiac swego w przypadku tego otsa nie spoczne do puki nie zostane GM'em
Lubie żuli. Czuje do nich szacunek. Charuja pod sklepem 24/7 aby uzbierac na wino.
Oczywiscie pomagam im. Lubie denerwowac sprzedawcow ochroniarzy.
Moj najwiekszy wyczyn to polozenie sie w tesko na podlodze i udawanie pijanego. Ochronarze wyobrazcie sobie wyniesli mnie ze sklepu i polozyli na lawce w parku.
Zielony
moje gg to 737405
kom to 600731738
jak cos to pisac i dzwonic